Η Collistar παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο τελετουργικό φροντίδας για το σώμα μέσα από 3 πολύτιμα προϊόντα: το Precious Oil, το Precious Scrub και το Αnticellulite Cryo Gel της σειράς Special Perfect Body.

Precious Body Oil: Χάρη στην πολύτιμη σύνθεσή του, συσφίγγει, θρέφει και τονώνει την επιδερμίδα του σώματος. Είναι ιδανικό για χαλαρωτικό μασάζ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην επιδερμίδα του προσώπου καθώς και στα μαλλιά.

Precious Body Scrub: Μια θεραπεία 2 σε 1 που προσφέρει καθαρισμό και απολέπιση. Χάρη στην πολύτιμη σύνθεσή του, το Precious Body Scrub, αφήνει την επιδερμίδα του σώματος απαλή και  αναζωογονημένη.

 

Στο πλαίσιο της οικολογικής συνείδησης και δράσης η Collistar δημιούργησε τις συσκευασίες των προϊόντων από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Αnticellulite Cryo Gel: NΕΑ ενισχυμένη σύνθεση για άμεση δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα και άμεσο αποτέλεσμα lifting. Διεγείρει τη μικροκυκλοφορία αυξάνοντας τη δραστηριότητα των ενεργών συστατικών. Περιέχει απολεπιστικούς παράγοντες ΑΗΑ και αγνά αιθέρια έλαια που ενισχύουν περαιτέρω το άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης, τόνωσης και λείανσης της επιδερμίδας και διαθέτει ειδική σύσταση ώστε να διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος ενώ απορροφάται πολύ γρήγορα.