Η Angelina Jolie τολμά και ποζάρει γυμνή στα 44 της χρόνια στον φωτογραφικό φακό του Sølve Sundsbø για λογαριασμό του περιοδικού Harper’s Bazzar.

Η γοητευτική Maleficent στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε μεταξύ άλλων για τον «νέο εαυτό» της, τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt και τα παιδιά της.

Για τη σχέση της με τον Brad Pitt και τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της, η Angelina είπε πως έχει σκεφτεί να μετακομίσουν στην Αφρική αλλά προς το παρόν θέλει να είναι κοντά στον πατέρα τους. «Θα ήθελα πολύ να ζήσω στο εξωτερικό και θα το κάνω μόλις τα παιδιά μου γίνουν 18. Αυτή τη στιγμή πρέπει να έχω βάση εκεί που επιλέγει να ζει ο πατέρας τους», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Θέλω να ενθαρρύνω τα παιδιά μου να εξερευνήσουν τον κόσμο χωρίς όρια σε αυτό που επιτρέπεται να σπουδάσουν ή να μάθουν ή τι να φαντάζονται πως θα κάνουν στο μέλλον».

Όσο για την πιθανότητα να ζήσουν στην Αφρική, η Jolie λέει: «Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στον κόσμο όχι απλώς να τον γνωρίσουν αλλά να τον ζήσουν και να έχουν φίλους σε όλο τον πλανήτη. Τον επόμενο χρόνο σκεφτόμαστε να ζήσουμε στην Αφρική».