Η AHAVA , εκτός από παγκόσμιος leader των καλλυντικών της Νεκράς Θάλασσας , αποδεικνύει έμπρακτα εδώ και 32 χρόνια ότι διαθέτει και κοινωνικό πρόσωπο, προσφέροντας σε όσους έχουν ανάγκη .

AHAVA σημαίνει ΑΓΑΠΗ , επομένως το κοινωνικό έργο και η προσφορά είναι σημαντικός πυλώνας του brand και βρίσκεται στο DNA του από τη γέννηση του.

Θέλοντας να είμαστε δίπλα σε όσους προσφέρουν και μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά τη συνεργασία μας με τον Οργανισμό To Χαμόγελο του Παιδιού” .

Από το Μάϊο του 2020 , προσφέρουμε 1€ στον Οργανισμό με κάθε πώληση Mineral Hand Cream 40 ml ή Seakissed hand cream 40ml , έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων!

 

Η ενέργεια “τρέχει” σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε συνεργαζόμενα online φαρμακεία , στα οποία θα βρείτε τις hand creams και θα μπορέσετε με τη σειρά σας να συνεισφέρετε στο σημαντικό έργο του Οργανισμού .

Λίγα λόγια για τις hand creams :

Η best-selling formula είναι φτιαγμένη με θρεπτικά συστατικά όπως το ευεργετικό νερό της Νεκράς Θάλασσας και το καταπραϋντικό Witch Hazel.

Ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα των χεριών με 21 απαραίτητα μεταλλικά συστατικά όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο και το κάλιο.

Καταπραΰνουν και καταπολεμούν την ξηρότητα με ένα άμεσο boost ενυδάτωσης.

Ιδανικές για πολύ συχνή χρήση με στόχο να αυξήσουν και να «κλειδώσουν» την υγρασία.

Vegan , paraben free, cruelty free, με ανακυκλώσιμη συσκευασία, υποαλλεργική σύνθεση– όπως όλα τα προϊόντα της AHAVA

  • Βαθμολογημένες με 4,9/5 από όσους τη δοκίμασαν
  • Άρωμα που διαρκεί
  • Πωλείται 1 κρέμα χεριών της AHAVA κάθε 21 δευτερόλεπτα ανά τον κόσμο
  • Η ενυδάτωση διαρκεί ακόμα και μετά τα πολλαπλά πλυσίματα των χεριών
  • Προλαμβάνουν το έκζεμα που δημιουργείται από το συχνό πλύσιμο των χεριών και από τη χρήση αντισηπτικών
  • Καταπολεμούν τις καφέ κηλίδες
  • Σε δύο αρώματα : classic & sea-kissed

Παράλληλα, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς της Αττικής , παρέχοντας τους εντελώς δωρεάν τις Mineral Hand Creams μας με στόχο να προστατεύσουν τα χέρια τους από τα πολλαπλά πλυσίματα των χεριών και την εκτεταμένη χρήση γαντιών και αντισηπτικών.

Μια ακόμα ενέργεια που μας κάνει περήφανους είναι η δωρεά των hand creams μας στο προσωπικό του ΑΧΕΠΑ , μέσω της συνεργασίας μας με το cherrybox.gr .

Μένουμε ασφαλείς , μένουμε ενωμένοι και τώρα περισσότερο από ποτέ προσφέρουμε σε όσους δοκιμάζονται , επιβεβαιώνοντας το moto #AHAVAmeanslove .

 

Αναζητήστε το ειδικό stand σε επιλεγμένα σημεία πώλησης .

 

Περισσότερες πληροφορίες :

 

https://ahava.gr/hamogelo/