Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι… Instagram addicted, αφού δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική, δείχνοντάς τους έτσι πώς περνάει στην καθημερινότητά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε μια δημιουργική περίοδο της ζωή της, αφού από τη μία κυκλοφόρησε τη δική της συλλογή με κοσμήματα, ενώ από την άλλη ζει έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο προτιμά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, η «Queen Dina» -όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της- αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έκανε μια πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, την οποία συνδύασε με δουλειά, αφού δεν περπάτησε μόνο στην περιοχή του Πανεπιστημίου, αλλά πραγματοποίησε και φωτογράφηση έξω από την Ακαδημία Αθηνών και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Εντυπωσιακή, με chic & sexy look, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε στον φακό με αέρα μοντέλου. Το μίνι μαύρο φόρεμα που επέλεξε, το οποίο ήταν σχεδόν γεμάτο με λευκά αστέρια, άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της, τα οποίο μαγνήτισαν τα βλέμματα όλων των περαστικών.

Η Κωνσταντίνα είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται!