«Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΑ» Πλήθος κόσμου για τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία Σε μια μεγαλειώδη και συνάμα συγκινητική βραδιά, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στο κατάμεστο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, οι φίλοι του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού ΜΑΝΑ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την καταξιωμένη συνθέτη-μουσικό Ευανθία Ρεμπούτσικα σε ένα μουσικό ταξίδι που περιελάμβανε σημαντικούς σταθμούς από την μακρόχρονη πορεία της στο ελληνικό πεντάγραμμο, σε μια φιλανθρωπική συναυλία, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου για τους σκοπούς του Οργανισμού.

Δίπλα της στη σκηνή οι σπουδαίοι καλλιτέχνες Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλλη Πασπαλά και Γιώργος Περρής μάγεψαν τους θεατές με τις μοναδικές και αισθαντικές φωνές τους, ταξιδεύοντας όλους σε ένα ονειρικό ταξίδι από αγαπημένες μελωδίες που ξυπνούν ήχους από την Ανατολή. Αποκορύφωμα της βραδιάς, η πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού του ΜΑΝΑ με τίτλο: «Για τ’ όνειρο ξανά» σε μουσικής της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους της ταλαντούχας στιχουργού Λίνας Νικολακοπούλου, που ερμηνεύτηκε επί σκηνής με τη βοήθεια της χορωδίας του ΜΑΝΑ, που απαρτιζόταν από γυναίκες που επισκέπτονται το Σπίτι του ΜΑΝΑ και λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες καθώς και εθελόντριες.

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και σε αυτό το πλαίσιο ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ , ο οποίος προσφέρει πλήθος δωρεάν υπηρεσιών σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, διοργάνωσε αυτή την ξεχωριστή μουσική παράσταση, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ασθένεια αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης της. Χορηγός Επικοινωνίας, η τηλεόραση του ALPHA και το περιοδικό HELLO.

Λίγα λόγια για το ΜΑΝΑ O Oργανισμός ΜΑΝΑ είναι μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που έχει ως στόχο τη φροντίδα και υποστήριξη γυναικών με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, προσφέροντας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Σπίτι του ΜΑΝΑ, πλήθος δωρεάν υπηρεσιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με σκοπό την επαναφορά τους σε έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου, βελτιώνοντας την ποιότητας ζωής τους.

Με Το Σπίτι του ΜΑΝΑ μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες με τους ακόλουθους τρόπους: • Tηλεφωνικά, στο 210-7295 546 κατά τις ώρες 10:00-17:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή. (Ρηγίλλης 10, ΤΚ 10674, Αθήνα) • Ηλεκτρονικά, είτε με email info@manaorg.org είτε συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη φόρμα επικοινωνίας (www.manaorg.com) • Στη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/manamazigiatizoi/ και στο Instagram account: @manaorg Media contact: Θοδωρής Φίλιππας, Communication Lab, E: tfilipas@clab.gr, T: +30 210 8015989, M: +30 6984618902