Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας The Black Bachelor. Στα VILLAGE CINEMAS στο The Mall Athens έλαβε χώρα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά της πανδημίας, η επίσημη πρεμιέρα της τέταρτης συνέχειας των ταινιών The Bachelor.

Η νέα ταινία λέγεται “The Black Bachelor” και αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου. Η τέταρτη συνέχεια των ταινιών “The Bachelor” έρχεται με τρομακτική φόρα στις 9 Δεκεμβρίου. Σκοτεινό, έξυπνο και ανατρεπτικό, το νέο “The Black Bachelor” έχει όλα όσα θα θέλαμε να δούμε… και πολλά παραπάνω!

Η παρέα των ταινιών “The Bachelor 2” και “The Bachelor 3”, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Νίκος Βουρλιώτης, Θανάσης Βισκαδουράκης, γίνεται τώρα πεντάδα με την προσθήκη του Λευτέρη Ελευθερίου και ταξιδεύουν μέχρι την Μάνη για έναν ακόμα αρραβώνα. Όλα θα πάνε στραβά όμως και αντί για αρραβώνα θα έρθουν αντιμέτωποι με την πιο τρομακτική οικογένεια που έχει εμφανιστεί ποτέ.

Κρυμμένα μυστικά, ακραίες καταστάσεις, αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, φωνές μέσα στο σκοτάδι, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι ικανά να τους σταματήσουν. Ή μήπως είναι;

Η ταινία “The Black Bachelor” αναμένεται στους κινηματογράφους στις 9 Δεκεμβρίου και θα αποτελέσει μία μεγάλη έκπληξη τόσο ως προς τον τρόπο κινηματογράφησης και τις ανατροπές του σεναρίου όσο και με την πλειάδα σπουδαίων ηθοποιών που συμπρωταγωνιστούν.

Σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος (“The Bachelor 2”, “The Bachelor 3”, “…για πάντα”) σε σενάριο της Σοφίας Καζαντζιάν και του Μάριου Ιορδάνου. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Παπαδάκος ΣΕΝΑΡΙΟ: Σοφία Καζαντζιάν, Μάριος Ιορδάνου ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Τάκης Παπαματθαίου, Ελένη Φιλίνη, Παντελής Καναράκης Γιάννης ∆ρακόπουλος , Βίβιαν Κοντομάρη, Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Κάτια Ταραμπάνκο, Βασίλης Γιακουμάρος και η Κατερίνα Στικούδη

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version