Ο Γιώργος Σουλεϊμάν, μετά τη μεγάλη επιτυχία της «Ουρανίας», που αγαπήθηκε από το θεατρικό κοινό, σκηνοθετεί την Ελένη Καστάνη και την Ευγενία Σαμαρά στο έργο της Marta Barcelo που μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση μίας μητέρας με την κόρη της.

Η ανάγκη να αγαπάμε και να μας αγαπούν ακολουθεί μόνο τους νόμους της φύσης και της κοινωνίας ή φτιάχνει τους δικούς της; Η παραδοσιακή μορφή οικογένειας είναι το μοναδικό μοντέλο μέσα στο οποίο το παιδί θα μεγαλώσει με αγάπη; Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να διαλέγουμε τους γονείς και τα παιδιά μας;

Με μια πλοκή σχεδόν κινηματογραφική, το βραβευμένο έργο της Μάρτα Μπαρσελό μας θέτει αντιμέτωπους με αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα αναζητώντας την ουσία στις σχέσεις μητέρας και παιδιού, πέρα από κοινωνικά στερεότυπα, και αναζητά το μυστικό της «ευτυχίας στο σπίτι», που μπορεί απλά να κρύβεται σε μια συνταγή για κανελόνια.

Το έργο βραβεύτηκε στο 6ο Τουρνουά Δραματουργίας του Καταλανικού Θεάτρου και στο 5ο Τουρνουά Διατλαντικής  Δραματουργίας το 2017 στο Μπουένος Άιρες.

Η ταυτότητα της παράστασης:
Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σουλεϊμάν
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία:  Ηλένια Δουλαδίρη
Φωτισμοί: Ζωή Μολυβδά Φαμέλη
Πρωτότυπη Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
Οργάνωση παραγωγής: Εύα Πολυχρονιάδου
Φωτογραφίες: Νίκος Ζήκος
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Βοηθός Σκηνοθέτη: Σπύρος Σιακαντάρης
Παραγωγή: PEOPLE ENTERTAINMENT GROUP

Παίζουν: Ελένη Καστάνη και Ευγενία Σαμαρά

Μαμά, Θησείον – Ένα Θέατρο Για Τις Τέχνες, Τουρναβίτου 7, Ψυρρή, Αθήνα. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15, από 6 Μαΐου για 10 παραστάσεις. Τιμές εισιτηρίων: 15 € (γενική είσοδος), 12 € (φοιτητές, άνεργοι, ΑμΕΑ). Προπώληση εισιτηρίων:viva.gr. Πληροφορίες: τηλ. 216 8004868, www.people.gr