Εντυπωσιακή, διεθνών προδιαγραφών επίδειξη μόδας διοργάνωσαν οι Επιτροπές Γονέων Αποφοίτων και Γονέων για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών σε συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα σχεδιαστή Βλάση Χολέβα την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 στο Hilton Athens. Ο σχεδιαστής, με σημαντική παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσίασε μοντέρνες, υψηλής αισθητικής δημιουργίες από τέσσερις διαφορετικές συλλογές (Prêt à Porter, Resort, Shoe, Bridal) της νέας κολεξιόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων των Επιτροπών για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών, από την ίδρυση του Κολλεγίου, υπηρετεί την κοινωνική και παιδαγωγική αποστολή του Σχολείου και αποτελεί ξεχωριστό στοιχείο της φυσιογνωμίας του. Κάθε χρόνο στηρίζει εκατοντάδες μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, αναδεικνύοντας τους ισχυρούς δεσμούς αλληλεγγύης της Κολλεγιακής οικογένειας. Κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019, το Πρόγραμμα στήριξε 621 μαθητές, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της φοίτησής τους στο Κολλέγιο. Στην ομιλία της στην εκδήλωση, η Πρόεδρος της Επιτροπής Γονέων Αποφοίτων Έπη Δούμα ευχαρίστησε τους χορηγούς και υποστηρικτές και ανέφερε ότι οι Επιτροπές Γονέων Αποφοίτων και Γονέων λειτουργούν αποκλειστικά σε εθελοντική βάση, υποστηρίζοντας το έργο του Κολλεγίου και συνεργάζονται ως φορείς και πρεσβευτές του οράματος των ιδρυτών και της παράδοσης προσφοράς που κάνει το Σχολείο να ξεχωρίζει.

H Πρόεδρος της Επιτροπής Γονέων Μαργαρίτα Κουτεντάκη τόνισε ότι η συνέχιση των δράσεων των Επιτροπών για την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών προβάλλει την αξία του εθελοντισμού, δίνοντας το παράδειγμα στα παιδιά και κινητοποιώντας τη συμμετοχή και υποστήριξη όλων για τη δημιουργία μιας σύγχρονης, ανοικτής, ποικιλόμορφης μαθητικής κοινότητας. Τις δημιουργίες του Vlassi Holeva στην εκδήλωση πλαισίωσαν γυαλιά προσφορά των Οπτικών Φλεβαράκη, τσάντες της εταιρείας V&R και κοσμήματα Katerina Vassou.

To hair styling των μοντέλων επιμελήθηκε η ομάδα των κομμωτηρίων Hair Way Color Specialists με προϊόντα L’Oréal Professionnel, τo μακιγιάζ επιμελήθηκε ο makeup artist Φρέντυ Καλομπράτσος και η ομάδα του Freddy Makeup Stage με προϊόντα Lancôme. Τα μοντέλα προσέφερε η εταιρεία Happy People Models ενώ τον οπτικοακουστικό σχεδιασμό και τη μουσική επιμελήθηκε η εταιρεία Amuse. Πολύτιμη ήταν η συμβολή των λοιπών χορηγών της εκδήλωσης Hilton Athens, Kinsterna Hotel, Έψα, Ζαγόρι, Vichy, Πατσέας, Pavlos Flower Workshop, Quick Print Center, Καρούλιας, Ble-Alimos.