Ηταν μία βραδιά πολύ καλά οργανωμένη, εντυπωσιακή και απόλυτα κατατοπιστική για όλα όσα θα δει το τηλεοπτικό κοινό στην οθόνη του. Τις εντυπώσεις έκλεψε το δίδυμο της παρουσίασης, Ελένη Μενεγάκη και Αντώνης Σρόιτερ οι οποίοι με χαλαρή διάθεση και χιούμορ παρουσίασαν αναλυτικά το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού.

Ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε πολλές φορές στην ομιλία του τους συνεργάτες και το προσωπικό του σταθμού που κατάφεραν να στήσουν ένα επιτυχημένο πρόγραμμα αλλά και το τηλεοπτικό κοινό το οποίο εμπιστεύεται τις επιλογές του Alpha τα τελευταία χρόνια. Δεν παρέλειψε να τονίσει τον σημαντικό ρόλο του τομέα της διαφήμισης η οποία ουσιαστικά είναι και ο «τροφοδότης» της αγοράς που δείχνει σημάδια ανάκαμψης και να εξομολογηθεί πως ο ίδιος νιώθει απλά ως «μαέστρος» μιας εξαιρετικής ορχήστρας.

Ικανοποιημένος από την πορεία του σταθμού την περασμένη χρονιά, αλλά και από τις τωρινές επιλογές δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Βασίλης Παπαδρόσος, ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει για μία ακόμη φορά το πόσο σημαντική είναι η απόφαση του σταθμού να μην επενδύσει στα ριάλιτι αλλά να επιμείνει στην παραγωγή ελληνικού προγράμματος.