Ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των γυναικών; Μα, φυσικά ο χρόνος που αλλοιώνει την επιδερμίδα μας και απειλεί την εμφάνισή μας!

Τα σημάδια που αφήνει στο πέρασμά του στο δέρμα μας είναι πολλά, εμφανή και δυσάρεστα αφού αλλοιώνουν τη γυναικεία ομορφιά και αποδομούν την αυτοπεποίθησή μας. Τα σημαντικότερα:

  • Ρυτίδες
  • Απώλεια όγκου και ελαστικότητας
  • Κουρασμένη και θαμπή όψη

Ωστόσο το ότι μεγαλώνουμε δε σημαίνει ότι πρέπει να δείχνουμε και μεγάλες. Είναι αυτό εφικτό; Τώρα πια είναι! Κι αυτό γιατί έχουμε έναν υπέρτατο σύμμαχο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα: Την επιστήμη!Αυτή είναι η μόνη που μπορεί να σταματήσει τον χρόνο και να αντιστρέψει τις βλάβες που αυτός προξενεί.

Στα πιο προηγμένα επιστημονικά επιτεύγματα στηρίζεται η κρέμα προσώπου GARBO G.M.

Η πρωτοποριακή της σύνθεση βασίζεται σε κορυφαίους καινοτόμους και δραστικούς παράγοντες που εγγυώνται την αποτελεσματικότητά της:

Στα φυτικά βλαστοκύτταρα ενός σπάνιου είδους μήλου που ενισχύουν την παραγωγή ανθρώπινων βλαστικών κυττάρων κατά 80%. 

Σε ένα σύμπλεγμα βιταμινών Α, Ε, F, εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ το οποίο εξασφαλίζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Η δράση του μοναδική καθώς εξουδετερώνει τις καταστροφικές συνέπειες των ελεύθερων ριζών που είναι ο βασικός παράγοντας για τη γήρανση του δέρματος, ενώ βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου για να διατηρείται το δέρμα λείο και σφριγηλό.

Πολυσακχαρίτες υψηλού μοριακού βάρους που προέρχονται από σπάνιο ελβετικό παγωμένο κρασί και συμβάλλουν στην αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας καθώς και στη μείωση βάθος ρυτίδων στην περιοχή των ματιών και μετώπου.

Ameliox, εμποδίζει και καθυστερεί την οξειδωτική γήρανση, ενώ πετυχαίνει γέμισμα ρυτίδων στα δύσκολα σημεία: Κατά 27% στη περιοχή του ποδιού της χήνας και κατά 24% στο μέτωπο.