Ένα πολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων υψηλών προδιαγραφών, σε επίπεδο κατασκευής και διακόσμησης, ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στη Γλυφάδα. Πρόκειται για το «South42», ένα πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα, που σηματοδοτεί αναμφίβολα μια νέα πρόταση στο χώρο των πολυτελών διαμερισμάτων.

Σε πλήρη εναρμόνιση με τις διεθνείς τάσεις διακόσμησης, το «South42» αντιπροσωπεύει τον τέλειο συνδυασμό πολυτέλειας και σύγχρονου design αποτελώντας την ιδανική επιλογή διαμονής μέσω βραχυπρόθεσμης ή μακροπρόθεσμης μίσθωσης για τους πελάτες του.

Το «South42» προσφέρει ευρύχωρα, πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια διακοσμημένα με προσεγμένο μινιμαλιστικό ύφος, που καλύπτει τις ανάγκες και την αισθητική του κάθε πελάτη. Λίγα μόλις λεπτά από την όμορφη παραλία, στην καρδιά της Γλυφάδας, το σύγχρονο αυτό συγκρότημα διαμερισμάτων αποτελεί ήδη πόλο έλξης ξένων και Ελλήνων που το επιλέγουν για την διαμονή τους.

Τα εγκαίνια του «South42» πραγματοποιήθηκαν στον κήπο του συγκροτήματος, παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων από τον χώρο του επιχειρείν, της πολιτικής και του θεάματος. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Αντώνη Πιτούλη στο τηλέφωνο 6950764599 Επισκεφθείτε μας στο https://south42.gr/