Η ολοκαίνουργια σύνθεσή του, προσκαλεί τη γυναίκα που θα τολμήσει να τη δοκιμάσει σε ένα ταξίδι στη σαγηνευτική λάμψη του Miami. Το ελεύθερο και ταξιδιάρικο πνεύμα της γυναίκας που φοράει ESCADA, διατηρεί ζωντανές τις αναμνήσεις από το καλοκαίρι, ένα καλοκαίρι που θα διαρκέσει για πάντα. Ένας καλοκαιρινός σύντροφος που δεν θα ξεχαστεί ποτέ! Ένα καλοκαιρινό διάλειμμα στο Miami Η ESCADA είναι το μοναδικό brand, που δημιουργεί αρώματα που διαρκούν μόνο για μία σεζόν, ακριβώς όπως ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο.

Πρωτοπόρος της προσέγγισης αυτής, η Margaretha Ley, πρώην μοντέλο από τη Σουηδία, chief designer και co-founder της ESCADA. Η κληρονομιά της παραμένει ζωντανή για περισσότερα από 25 χρόνια, καθώς οι limited edition καλοκαιρινές συλλογές της ESCADA, είναι από τις πιο δημοφιλείς στο χώρο των αρωμάτων. Κομψό και αναζωογονητικό, το νέο φρουτώδες και floral καλοκαιρινό άρωμα, αποτελεί μια έκρηξη ενέργειας και ενθουσιασμού. Ένα δροσιστικό καλοκαιρινό Cocktail Στην καρδιά του αρώματος συναντάμε ζουμερές νότες ανανά.

Η αρωματοποιός Caroline Sabas, επέλεξε το καλοκαιρινό αυτό φρούτο ως βασικό συστατικό λόγω της γλυκιάς και έντονης γεύσης του. Η μοναδικότητα της σύνθεσής του βρίσκεται στον εντυπωσιακό συνδυασμό από νότες αστραφτερών λευκών λουλουδιών με την ενέργεια δροσιστικών φρούτων. Ένα αναζωογονητικό cocktail από φρουτώδεις νότες κορυφής με εκχυλίσματα ζουμερού καρπουζιού και φρέσκων πορτοκαλιών, συνδυάζεται αρμονικά με έντονες νότες γαρδένιας, γιασεμί και ανανά για ένα αποτέλεσμα που εκπέμπει λάμψη και ζωντάνια.

Λεπτές νότες σανδαλόξυλου και ιβίσκου, ολοκληρώνουν τη χαρακτηριστική αυτή σύνθεση εκπέμποντας θετική αύρα. Το αποτέλεσμα είναι μία δροσερή και ευχάριστη προσέγγιση απέναντι στη θηλυκότητα που αποπνέει ενέργεια και λάμψη, χαρακτηριστικά που αποτελούν συστατικά στοιχεία της ίδιας της ESCADA. Πάθος για χρώματα Το πάθος και ο ενθουσιασμός της Fashion Illustrator Yordanka Poleganova για τα χρώματα καθώς το ιδιαίτερο στυλ της, δημιουργεί μια σύνθεση από εικόνες γεμάτες με τη λάμψη του Miami με τα έντονα και θηλυκά της σχέδια.

Η απεικόνιση της γυναίκας που επιλέγει ESCADA, αποπνέει φυσική κομψότητα και αισθησιακή αύρα σε συνδυασμό με θετική και ευχάριστη διάθεση. Ένα φρέσκο και θηλυκό άρωμα με χαρακτηριστικό αποτύπωμα, το ESCADA MIAMI BLOSSOM, οδηγεί κάθε γυναίκα σε ένα ατελείωτο καλοκαιρινό ταξίδι.