Ο Alpha σε μια πρωτοποριακή κίνηση για την επικοινωνία εγκαινιάζει μια νέα διαδραστική ενέργεια.Η σεναριακή ομάδα μιας τηλεοπτικής σειράς, «συνομιλεί» ζωντανά με τους τηλεθεατές, online, στο twitter παράλληλα με την προβολή και απαντούν στις ερωτήσεις των χρηστών.Την Πέμπτη 21 Νοέμβριου, Παγκόσμια Ήμερα Τηλεόρασης, ο Alpha παρουσιάζει μια διαδραστική second screen εμπειρία, προσφέροντας στους τηλεθεατές του «Έρωτα Μετά» την δυνατότητα να συνομιλήσουν ζωντανά στο twitter με τους δημιουργούς της.

Μετά τις μεγάλες ανατροπές και τις απροσδόκητες εξελίξεις που έχουν δημιουργήσει στα social media ένα τεράστιο κύμα ενθουσιασμού και προσμονής για την συνέχεια της ιστορίας, οι τηλεθεατές θα λύσουν όλες τους τις απορίες.

Από τις 21:50 μέχρι τα μεσάνυχτα, οι τηλεθεατές της σειράς «Έρωτας Μετά» χρησιμοποιώντας το επίσημο hashtag της σειράς #erwtasmeta στο twitter θα μπορούν να απευθύνονται στην σεναριακή ομάδα ή οποία θα απαντά μέσω του επισήμου account του Alpha.

Έρωτας Μετά, Live Twitter Chat Event με την σεναριακή ομάδα, στο hashtag #erwtasmeta, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου από 21:50 μέχρι τα μεσάνυχτα.